2009. április 1.

Bolondok napja








Ma volt bolondok napja.Velem nem történt semmi.Olyan volt mint a többi nap.Sőt, elég fárasztó is.Mivel kiadjuk a lakást, ezért ma - kihasználva a jóidőt - ablakot pucoltam.Egész hamar kész lettem vele.Holnap folyt. köv.
Holnap lesz a bölcsiben a Nyusziváró kézműves foglalkozás.Vitya már nagyon várja és megígértem neki, hogy bemegyünk és segítek neki.Semmi pénzért nem hagynám ki.Mindenben szeretnék részt venni, ami vele kapcsolatos.Persze majd Kiliánnál is mindig szeretnék ott lenni.Imádom őket.
Félek, hogy Mazsolánál nem tudok majd ott lenni, az első szavánál, vagy akkor, amikor elindul.Ha tényleg hozzányúlnak a Gyes-hez és a családihoz is, akkor muszály elmennem 3 éves kora előtt dolgozni.Remélem, hogy nem kell és nem maradok le semmiről, de ha nincs más megoldás, akkor elmegyek dolgozni.
Ma beszéltük, hogy ha van rá mód, akkor elutazunk valahova pihenni.Jó lenne nagyon, a gyerekek is nagyon élveznék.Majd ha kiderül az úticélunk, akkor leírom.Most megyek pihenni, mert holnap is hosszú nap lesz.







0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése