2009. október 20.

2 hete távol...

Vityu már néha emlegeti Simit.Keresi, kérdezi, hogy mikor jön.Nem igazán érti, hogy most mi is van.Kilián még nem igazán érzékeli,hogy nincs itt apa, de néha ő is nyűgös.
Ma délután megyünk a háziorvoshoz és remélem megcsinálja a Vityusnak a torokleoltást,mert akkor mehet műtétre.Nagyon remélem, hogy még karácsony előtt meglesz.A legszebb karácsonyi ajándék lenne.
Most jól van, nem köhög és nem is látni, hogy bármi más betegség kerülgetné.Most gyorsan kéne elintézni a műtétet.Délután már többet fogok tudni.Nagyon szurkolok.
Drágám, már 2 hete kint van és dolgozik.Tetszik neki, csak a tegnapi volt egy kicsit gyászos, ugyanis alig csináltak Ł170.Az új sráccal nem igazán szimpatizál,ahogy elmondta, de ha jól értettem, akkor ezzel nincs egyedül.Állítólag tegnap miatta nem tudott eladni egy játékot.Ez persze nekünk nem túl jó hír,mert így nincs bevétel, nincs jutalék, de szerencsére kap fixet is.Már az is elég, de azért szeretnék félre rakni is belőle.Remélem minden úgy sikerül,ahogy szeretnék.
Ma feladom a levelet is Glasgowba, bár meglepetésnek szánom.Nem is szóltam róla egy szót sem.Remélem sikerül meglepni.


Szeretlek szerelmem!!!!!!!!!!!!!!



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése